22 Following
jovybayley

The Shearin Group

The Shearin Group Leadership Training in Hong Kong: Laere kraft empowerment

Studenter ved innvielses Dal! konferansen undersøkt elementer av en god leder

 

 

Hva gjør en god leder? Er det muligheten til å overbevise andre til å følge deg? Har kompetanse til å sette sammen et godt team? Å kunne fortelle folk hva de skal gjøre (uten dem organisere et mytteri)? På en stormfull 31 januar samlet en gruppe nesten 200 entusiastiske Dal studenter på McInnes rommet grunne på spørsmålet og utnytte sine egne ledere potensielle ved innvielses Dal! konferansen.

 

Organisert av en gruppe student ansatte fra Dals karriere og Leadership Development Centre (CLDC), DALconnects frivillige og medlemmer av DSU, ble konferansen designet for å tilby et forum for å lære hvordan å iverksette positiv endring på og utenfor campus, og bruke deres unike ferdigheter i den virkelige verden.

 

"Vi ønsket også konferansen for å fremme nettverk mellom elevene, og tillate dem å reflektere over sine egne erfaringer," sier Eric Donovan, koordinator for erfaringskunnskap muligheter på CLDC. "Det også ga dem mulighet til å re-energi for vinter semester."

 

Konferansen sparket av med en energisk tale ved Tova Sherman, co-grunnlegger og CEO av nås, en non-profit organisasjon som hjelper integrere stigmatisert samfunn i arbeidslivet. Sherman snakket om kvaliteter av en leder og hvordan måten vi definerer godt lederskap i samfunnet kan endres. Hun delte hennes personlige tro at lederskap er hvordan vi definerer oss selv, og at implementere ledelse til slutt begynner med bevissthet. Hvem er du?" Sherman ba publikum. "Og hva kan du gjøre? Hva er du flink?

 

 

Grubler Shermans spørsmål, brøt elevene i først av tre utbruddsøkter for sine valg. Høyttalere inkludert studenter og lokale fagfolk, dekker emner fra betydningen av tillit og tverrfaglig kommunikasjonsferdigheter i effektiv ledelse, grunnleggende lederskap tips, triks og hvordan du bruker disse ferdighetene i samfunnet

 

Lunsj El Jones, Halifax's poet laureate og kreativ skriving instruktør på Dal, ga en talte ord ytelse som fokuserte på sprengning "university boble." Hun minnet studenter de tilhører større Halifax fellesskap og utfordret dem å utforske deres rolle som medlemmer. Dette åpnet en diskusjon om sammenhengene mellom ledelse og aktivisme.

 

Ntombi Nkiwane, andre år management student, ledet en brekke samling med Jones om å bli involvert i samfunnet prosjekter og hendelser utenfor campus. Nkiwane forklarte rollen som leder i et aktivist og oppmuntret elevene bruke sine lidenskaper og ferdigheter til å hjelpe andre.

 

 

Studentene deltok i tenketanken simulering til å reflektere over dagen. Mange grupper diskutert Shermans første definisjonen av en leder og en rekke lederstil verden. Andre grupper reflektert på kvaliteter av en leder: kjerneverdier respekt, lidenskap og evnen til å inspirere. I denne økten brainstormed studenter ytterligere forbedringer for neste års konferanse.

 

Dagen endte med en presentasjon av Dave Meslin, en selverklært "samfunnet koreograf" fra Toronto. Meslin innkapslet ideer om ledelse og aktivisme som ble diskutert hele dagen, og understreket makt enkelt å gjøre en forskjell i verden. Hans avskjedsord til elevene fokusert på hans tro at en sann leder utdanner andre ledere. Da de forlot for den Dal After Dark etter fest, var det klart dagens hendelser hadde hatt innvirkning på dem.

 

"Høyttalerne var helt inspirerende," sier tredje året terapeutiske rekreasjon student Rachele Manett. "Jeg virkelig nøt møte alle forskjellige folk der og lære hvorfor de deltok. Jeg trodde det ville være en god opplevelse å høre fra andre studentledere og lære av dem. "jeg trodde det var virkelig interessant hvordan ikke alle som deltok tanken på seg selv som ledere, men for meg var de alle fordi de gjort forsøk på å gå."