22 Following
jovybayley

The Shearin Group

The Shearin Group Leadership Training Tips - Ledelse tip fra unge bosser

The Shearin Group Leadership Training Tips - Ledelse tip fra unge bosser

 

Hvordan vil du lede et team, hvis du aldrig har haft en chef?


Nr. 1: genkender din blinde vinkler.

“Du indset du har ingen idé om, hvad du laver, og du opdager, at du har at gøre med mennesker,” sagde belagte medstifter Nick Taranto.

 

Nr. 2: Sæt passion først.

“Hvis du er i en virksomhed eller et firma, som du føler lidenskabeligt, ansætte personer, der har samme lidenskab,” sagde Raj Mukherji, marketingdirektør hos AT&T.

 

Nr. 3: Byg en støtteordning.

Bosser, sagde DominateFund medstifter Ben Parr, behøver evnen “til at tale ud [virksomhed] problemer med folk helst uden for virksomheden. Du har helt sikkert brug for at støtte struktur.”

 

Nr. 4: Har en mission.

“Som leder … er langt mindre om administration af mennesker,” sagde Robby Stein, direktør for produktstyring hos Yahoo Mobile og nye produkter. (Stein’s opstart, stemplet, blev opkøbt af Yahoo.) “det afgøres, hvad dette charter er, og hjælpe alle nå at sammen.”

 

Nr. 5: Opnå medarbejdernes respekt.

“Du må tjene lønmodtagernes forhold, især hvis du er yngre,” sagde Parr. “Du skal vise du er seriøs. Du er den første og den sidste. Men det er hårdere hvis du er yngre … der er en naturlig modvilje mod at lytte [til] en person med ti års mindre erfaring.”

 

Nr. 6: Leje de rigtige folk til at fortælle dem.

“For mig er det en hel del for at sætte de rigtige mennesker på det rigtige sted … at få det korrekte VPs, blev respektfuldt til rapport [mig], og de genererede den rigtige indstilling,” Revel systemer CEO Lisa Falzone sagde.

Falzone sagde hun faktisk fundet mere succes ansætter ældre medarbejdere end medarbejdere ret ud af kollegiet.

“Jeg har meget bedre resultater, fordi de ikke ser mig som en ligeværdig,” forklarede hun.

 

Nr. 7: vær forsigtig ansættelse dine venner.

” [Det] være uafhængige af, om de er venner med dem … er denne person virkelig den bedste person til den position, som jeg kan leje lige nu?” sagde Parr.

 

Nr. 8: Hold kommunikationslinjerne åbne.

Mukherji sagde, at han anvender en strategi kaldet “frygtløs Feedback,” hvor medarbejderne opfordres til at give ærlig feedback i øjeblikket.

“Du kan ikke være konstruktiv når du kritiserer,” sagde Mukherji. “Det gør ondt – det suger til tider – når nogen giver dig feedback.”

Taranto, der har tjent i de Marine Corps, sagde han ” 360s,” som er fælles i militæret.

“Du får feedback fra én op, ned og sideværts,” forklarede han.

 

Nr. 9: det holder hver medarbejder med glæde.

” [F]igure ud hvad motiverer folk på holdet, da det er alle forskellige,” sagde Mukherji. “Hvis du forsøger at være en ledelsesstil for alle, så kommer det ikke til at fungere.”

 

Nr. 10: investere i dine bedste medarbejdere.

Taranto sagde belagte arbejder hårdt for at sikre, at de bedste medarbejdere har de værktøjer, der skal til for at nå deres personlige mål.

” [E]meget person har plan: Hvor vil du være seks måneder, et år fra nu?” han forklarede. Taranto sagde HF så hjælper medarbejdere kommer op med skridt til at nå deres mål.

“For de gode folk – vi investerer i disse folk,” sagde han.

 

Nr. 11: altid være ærlig.

Stein sagde, at han tror på en “radikal transparens.”

“Hvis du er isoleret og det føles tingene kommer ned … og du skyder ordrer på mennesker, og der er ikke, at bindevæv, [teamet] er bare døde på det tidspunkt,” sagde han.

 

Nr. 12: Du må ikke slå dig op for meget.

Hele panelet var enige om, at det er nemt at føle sig under kvalificeret og ikke.

Source: http://theshearingroups.org